متن کامل خبر


 
کلنگ عملیات عمرانی پارک علم و فناوری دانشكده كشاورزي به زمین زده شد

خلاصه خبر: همزمان با میلاد با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، مراسم کلنگ ‌زنی و شروع به کار عملیات عمرانی (ساختمان چند مستأجره) پارک علم و فناوری، بيست و يكم ارديبهشت ماه با حضور تعدادی از اعضای هيات رييسه و مسئولان دانشگاه در محل دانشکده کشاورزی برگزار شد.

همزمان با میلاد با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار، مراسم کلنگ ‌زنی و شروع به کار عملیات عمرانی (ساختمان چند مستأجره) پارک علم و فناوری، بيست و يكم ارديبهشت ماه با حضور تعدادی از اعضای هيات رييسه و مسئولان دانشگاه در محل دانشکده کشاورزی برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم دكتر طالبي رييس دانشكده كشاورزي با بيان سخناني در خصوص اهميت كشاورزي اظهار داشت: ما متخصصين بخش كشاورزي وظيفه مهم توجه به امنيت غذايي كشور را بر عهده داريم و بايد اين موضوع را مورد توجه قرا دهيم.
وي يادآور شد: اوين شركت هاي دانش بنيان كه در دانشگاه تشكيل شد مربوط به دانشكده كشاورزي بود و اميدواريم با مشاركت همه همكاران بتوانيم شركت هاي دانش بنيان موفقي را ايجاد كنيم.

کلنگ عملیات عمرانی پارک علم و فناوری دانشكده كشاورزي

در ادامه دكتر فتح الهي معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه به ارتباط دانشگاه و اقتصاد اشاره و تصريح كرد: موضوعي كه امروز بسيار در خصوص آن صحبت مي شود، بحث نسبت ميان دانشگاه و اقتصاد است كه چگونه دانش و فناوري بتواند در زندگي و معيشت مردم نمايان و جلوه گر شود.
وي افزود: بستر اجتماعي مناسب براي ظهور خلاقيت و نوآوري در كشور مناسب نيست و عوامل و اقدامات مختل كننده زيادي براي اقتصاد ما وجود دارد كه از جمله مي توان به قاچاق كالاي سازمان يافته و انجام عمليات هاي بي ضابطه پولي و مالي از سوي برخي نهاد ها و موسسات مالي اشاره كرد كه با وجود اين مشكلات دانشگاه بايد به دو امر اساسي توجه ويژه نمايد؛ دانشگاه بايد اكوسيستم هاي خلاقيت و نوآوري را رقم بزند و برنامه هاي آموزشي و تحقيقاتي و روش هاي آن را بر محور خلاقيت و نوآوري شكل دهد.
دكتر فتح الهي خاطر نشان كرد: در بدنه اقتصاد بايد سه اتفاق مهم بيفتد؛ اول آنكه موانع براي توليد برداشته شود و شرايط توليد آسان گردد. دوم آن كه اقتصاد پويا شود و پايندگي و پويايي اقتصاد از بروز تورم جلوگيري كند و سوم آنكه ساختار اقتصاد بر اساس علم سامان يابد.
معاون پژوهشي دانشگاه ادامه داد: براي آنكه دانشگاه بتواند به بدنه اقتصاد راه يابد مراكز رشد و پارك هاي علم و فناوري بهترين روش موجود هستند كه در دنيا استفاده شده و نتيجه مطلوب به دست آمده است و اميدواريم بتوانيم در عين حال كه در دانشگاه با برنامه ريزي صحيح در حال حركت هستيم در اقتصاد نيز اينگونه عمل كنيم و بازيگران كهنه كار مختل كننده بدنه اقتصاد را از اقتصاد بيرون بكشيم و جوانان شاداب و پويا را وارد بدنه اقتصاد نماييم. 

کلنگ عملیات عمرانی پارک علم و فناوری دانشكده كشاورزي

در ادامه دكتر امي رييس پارك علم و فناوري دانشگاه در سخناني اظهار داشت: نقش دانشگاهها و اعضاي هيات علمي در اقتصاد كشور بسيار حائز اهميت است و راه نجات از وضعيت فعلي اقتصاد دانش بنيان است، زيرا پايه آن دانش است و دانش عامل حراست از كشور و عامل خلق تمدن است و چون پارك هاي علم و فناوري بر دانش متكي هستند مي توانند راه نجات باشند.
وي افزود: ما نمي توانيم دهكده جهاني را انكار كنيم و در اين دهكده ايران بايد جايگاه خود را مشخص كند كه چه كار اقتصادي را مي تواند انجام دهد. ما نمي توانيم در تمام زمينه هاي خودرو سازي ، ساخت هواپيما،‌ توليدات كشاورزي و ساير محصولات حرف اول را بزنيم، ما بايد با توجه به توان و استعداد منطقه اي خود بر روي يك محصول سرمايه گذاري كنيم و آن را مديريت نماييم.
وي در ادامه به معرفي كوتاهي از پارك علم و فناوري دانشگاه و مقايسه آن با ساير پارك هاي موفق جهان پرداخت.
در پایان این مراسم میهمانان با حضور در محل ساخت ساختمان پارک، کلنگ احداث آن را به زمین زدند.

 


21 اردیبهشت 1395 / تعداد نمایش : 3585