جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد آقای مهرداد رسولی - گروه:علوم و مهندسی صنایع غذایی
خلاصه خبر: بررسی تأثیر برخی عوامل روی پایداری حرارتی مخلوط پروتئین - هیدروکلوئید جلسه دفاع از پایان نامه: مهرداد رسولی گروه:علوم و مهندسی صنایع غذایی عنوان پایان نامه: بررسی تأثیر برخی عوامل روی پایداری حرارتی مخلوط پروتئین - هیدروکلوئید ارائه کننده:مهرداد رسولی استاد راهنما : آقای دکتر سلیمان عباسی استاد ناظر داخلی:آقای دکتر محمدحسین عزیزی استاد ناظر خارجی : خانم دکتر فاطمه آذری کیا نماینده تحصیلات تکمیلی: خانم دکتر زهره حمیدی مکان :آمفی تئاتر 1 تاریخ:96/8/8 ساعت: -/10 6 آبان 1396 / تعداد نمایش : 2329
|